Община Враца обяви конкурс за директор, научи агенция BulNews.  Освободил се

...
Община Враца обяви конкурс за директор, научи агенция BulNews. 
Освободил се
Коментари Харесай

Община Враца обяви конкурс за директор на дирекция, вижте какви са условията

Община Враца разгласи конкурс за шеф, научи организация BulNews. 
Освободил се е шефският стол в дирекция " Правни действия и публични поръчки " в локалната администрация.
Основната цел на длъжността е да обезпечава спазването на законността при реализиране активността на Община Враца и ефикасна отбрана ползите ѝ в региона на правно-нормативната активност. Осъществява се процесуално посланичество по правосъдни каузи, по които страна е локалната администрация. Директорът също по този начин управлява, провежда, управлява и дава отговор за правните аспекти на активността на общата администрация. Участва в комисии по осъществяване на състезания и търгове. Отговаря за подготовката и окомплектоването на нужните документи за разкриване на процедурите по реда на Закона за публичните поръчки. 
Минималният размер на главната заплата, избрана за длъжността, е 933 лева, като самостоятелният размер се дефинира според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и вътрешните правила за заплатите на чиновниците в Общинска администрация Враца, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Мераклиите за поста би трябвало да са магистри по право и да имат юридическа дееспособност. Необходим е и най-малко 4 години професионален опит. Те би трябвало също по този начин да имат знания в региона на локалното самоуправление и локалната администрация, да познават настоящото законодателство, да имат лидерски качества, да са насочени към резултати, да умеят да работят в екип и др. 
Подборът ще се организира на няколко стадия – по документи, тест и изявление, а срокът за кандидатстване е 30 януари.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР